De ce unii au succes?

Imagini

Informații

Data: 28 Ianuarie 2020, 17:30 Marți
Telefon Informații: 0751 515 331
Evenimentele trecute
  • 14 Ianuarie 2020, 17:30 Marți

Descriere

În lumea contemporană nu e suficient să ai un IQ ridicat (adică inteligența cognitivă). Un copil și viitor adult e bine să știe să-și gestioneze emoțiile (inteligența emoțională) să aibă abilitatea de a te înțelege cu alții (inteligența socială) și să aibă o conștiință și sens profund al vieții (inteligență spirituală).
Acest AtelieR îți oferă ocazia să descoperi esența acestor concepte și conexiunile dintre ele. Capacitatea de a rezolva problemele, adică inteligență clasică, nu asigură o viață reușită și fericită. Află cum îți poți ajuta copilul să dezvolte acea inteligență de care școala nu se ocupă și care contează atât de mult în formarea lui.
AtelieRul este DESTINAT părinților cu copii de toate vârstele, dar și celor care se pregătesc să devină părinți, bunicilor sau bunicilor în devenire, respectiv studenților sau specialiștilor în educație.

Evenimentul este realizat în parteneriat cu Școala Familiei (www.scoala-familiei.ro).

CÂND? MARȚI – 14 și 28 ianuarie, între orele 17.30 la 20.00.
UNDE? AtelieRele se desfășoară la FEAA.

AtelieRul este SUSȚINUT de psiholog, formator, psiholog, psihoterapeut Speranța Munteanu, absolventă a Facultății de Psihologie din cadrul Universității de Vest, 10 ani de experiență în lucrul cu copiii, adolescenții și familiile acestora. A fost implicată în organizarea taberelor cu adolescenți, este formator în cadrul Școlii familiei. Este mamă a doi copii și îi plac lecturile, bicicletele, psihodrama și filmele.
Psiholog și profesor Maria Monica Iliescu ce are o experiență însumată de 21 ani ca educatoare, învățătoare, profesor și diriginte. De 10 ani este psiholog și psihoterapeut cu competențe în consilierea copiilor și a adolescenților, cu un doctorat în impactul multiculturalității asupra familiei și o experiență de 6 ani în terapie sistemică și de familie.
Profesor și psiholog școlar Amalia Doboș activează în domeniul educațional de 25 ani. Cu o bogată experiență în formare și psihoterapie centrată pe soluții cu elevi de gimnaziu și liceu. Este mamă a 3 copii minunați de 11, 15 și 19 ani.
Formator și terapeut Florina Bulzan este self-employed, licențiată în teologie și asistență socială, cu specializare pe adopții, cu o experiență de peste 10 ani în munca cu copiii (ca asistent social, organizator de evenimente educativ-distractive, povestitor), specialist în stimulare senzorială, mamă de mai multe feluri (biologică, adoptivă) și terapeut prin dramă și joc (sub supervizare). Iubește să ajute copiii defavorizați, ca voluntar. Storyteller de mai bine de 5 ani (în școli și grădinițe), practică vindecarea prin povești și joacă. A susținut diverse ateliere cu părinții alături de cadre didactice.

ÎNSCRIERI: https://forms.gle/XFg6nh1MjADV1ysZ8. Locurile sunt limitate.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?