Theatre Cafe - Jazz și teatru pentru caritate

0

Alegeti una dintre optiuni:

Imagini

Informații

Data: 26 Noiembrie 2020, 19:00 Joi

Descriere

Dragi prieteni,
Vă mai amintiți ce frumos am sărbătorit anul trecut la Theatre Cafe aniversarea noastră de 5 ani?
In ciuda greutatilor intampinate anul acesta din cauza pandemiei, ne dorim să sărbătorim in 2020, in siguranta, cu aceeași energie pozitivă și cei 6 ani de la înființarea clubului nostru Rotaract Timișoara Opera, în stilul nostru propriu, și anume prin ediția a 4-a a evenimentului caritabil TheatreCafe.
Theatre Cafe își propune, pentru al 4-lea an consecutiv, să adune într-un cadru restrâns, confortabil, la căldură, iubitorii de muzică și de teatru. Într-o locație din inima Timișoarei, C House Milano Timisoara (la Iulius Town Timisoara) , începând cu ora 19, veti putea servi cina sau "ceaiul de la ora 7" din meniul gustos al locatiei, la piesa de teatru "Doua Loturi" de I.L.Caragiale. Apoi, VAL Band vă așteaptă să vă pregatiti de weekendul prelungit cu un #concert de muzica jazz and chill.
Accesul la eveniment se va face pe bază de donație minimă recomandată de 30 lei. Încurajăm și donații de jucării, rechizite, căciuli, fulare, dulciuri etc. De ce? Cum spuneam mai sus, ne dorim să ne sărbătorim aniversarea într-un spirit #caritabil. Si anul acesta, in luna decembrie, cu banii și obiectele donate, vom pregăti pachete generoase cu care vom aduce zâmbete în preajma Craciunului pentru copiii de la Centrul din Cornesti.
Mai multe detalii despre eveniment vom posta pe parcurs.
- Data: 26.11.2020, ora 19:00;
- Locație: C House Milano Timisoara (Iulius Town);
- Intrare pe bază de donație de minim 30 RON;
- Dress code: Cocktail;
- Avand in vedere contextul pandemiei, evenimentul va respecta toate normele de igiena si distantare sociala. Astfel, accesul spectatorilor va fi limitat;
- Pentru rezervari, va rugam să trimiteti un mesaj catre pagina noastra Rotaract Timisoara Opera cu numele si numarul de locuri.

Cu drag,
Echipa Rotaract Club Timișoara Opera!

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:
Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?