A merry shooting Christmas: Blue Santa VS Grinch

Imagini

Informații

Data: 26 - 28 Decembrie 2019
Telefon Informații: 0724 049 240

Descriere

Pe când Blue Santa a început să pregătească cadourile pentru copiii cuminți, Grinch și-a băgat nasul și a tras cu ochiul la lista de cadouri. Ce să vezi, surpriză! El nu era pe listă. Supărarea lui a fost atât de mare, încât a furat cadourile copiilor și le-a ascuns în globuri. 

Așa că noi ne-am gândit să ne adunăm grămadă la poligon, să ne luăm doza de adrenalină de după sarmale și cozonaci și să eliberăm cadourile furate de Grinch.
Dar asta nu e tot.
În globuri au fost ascunse și cadouri pentru tine. Singur sau cu prietenii, hai să facem globurile țăndări și să ducem copiilor darurile furate! 

Etapa 1:
În fața liniei de tragere vor fi amplasate 5 globuri. În unele globuri se vor afla cadouri, șansa pentru tragerea la sorț sau… provocări! Pentru a ajunge la proba finală, trebuie să nimerești toate cele 5 globuri. Vei avea la dispoziție pachetul standard de 5 cartușe, cu posibilitatea de a achiziționa cartușe extra la un preț special.

Etapa finală:
În această etapă se vor califica toți cei care au nimerit cele 5 globuri de la etapa 1. Proba se va desfășura în sistem piramidal, cu serii de tragere de câte 2 persoane, în paralel. De această dată, vor fi 10 globuri și vei avea la dispoziție 10 cartușe. Va fi desemnată câștigătoare persoana care împușcă cele mai multe globuri.

Cadouri:
Cele 5 globuri din etapa 1 vor avea următoarea componență: 3 cadouri pentru copii, 1 provocare și 1 surpriză pentru tine. La final, se vor aduna toate cadourile căzute din globurile de la prima etapă și vor fi duse pentru a pune un zâmbet pe fața copiilor din Centrul de tip familial „Micuța Dina!

Premii:
Lucky Santa: Înscrierea la concurs reprezintă automat 1 șansă pentru tragerea la sorți care se va desfășura la finalul concursului, iar premiile îți oferă posibilitatea de a fi… Blue Santa pentru o zi!

Premii tombolă:
Câștigă unul dintre pachetele POACHER’s Choice și oferă-l cadou cuiva drag!
Vezi pachetul aici: https://tinyurl.com/qp5ppa2

2 x Voucher weSKI - Muntele Mic: 1 zi acces gratuit la telescaunul Vâlsanu.
Mai multe despre weSKI aici https://tinyurl.com/vcelz3j

1 x Invitație VIP GOLD la DISKOteka Festival 2020 - cel mai mare festival dedicat muzicii anilor '80 și '90 din Europa.
Despre festival: https://diskoteka.ro/

Best Shooting Santa: Câștigătorul probei finale va primi un pachet ALL INCLUSIVE.

Condiții de participare și rezervări:

Concursul are loc în perioada 26 - 28 decembrie, la Blue Line Shooting Range. Vârsta minimă pentru participare este 18 ani. Pentru participare este necesar să prezinți cartea de identitate.

Taxa de participare este de 35 RON / persoană (sunt incluse 5 cartușe).

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?