Crosul Firmelor

Imagini

Informații

Data: 3 Mai 2020 Duminică

Descriere

Cel mai mare eveniment din România dedicat sportului corporatist (alergare și ciclism), este un team building sportiv, în cadrul căruia angajații firmelor pot participa la proba de alergare sau ciclism, în încercarea de a câștiga individual, contribuind la cîștigarea primelor 3 locuri pentru top firma cu cei mai mulți participanți finaliști.
Evenimentul reprezintă o bună oportunitate de a lega noi relații de afaceri, de a interacționa cu parteneri actuali sau viitori parteneri.
Crosul Firmelor a reușit să crească de la an la an datorită firmelor care au spus DA. Organizând acest eveniment încă din anul 2005, prima inițiativă de acest gen de la noi din țară, am reușit să adunăm la o singură competiție peste 2.800 de participanți din mai multe firme din oraș, județ dar și din alte județe.
VINO măcar o singură dată să participi și vei vedea că apoi îți vei dori să o faci din nou!
VREM ca tu să te simți bine, să alergi, să pedalezi pentru tine și sănătatea ta.
Probele evenimentului: - alergare, ciclism
Distanţe: - 2 km alergare (la această probă angajații pot participa împreună cu copiii cu vârsta cuprinsă între 10 – 14 ani)
- 5 km alergare (doar pentru angajați)
- 9,9 km ciclism (doar pentru angajați)
- 750 m alergare pentru copiii cu vârsta cuprinsă între 5 - 9 ani
Echipa ta ar trebui să se vadă la start, unde voi ați putea deține supremația reprezentării, ați putea fi cea mai numeroasă echipă de participanți și susținători. Aveți ocazia să arătați că sunteți cea mai tare firmă și cu gașca cea mai COOL. Veniți la start, ne vom pune numerele de concurs pe tricouri, facem încălzirea profesional (fiți siguri că nu vom dansa - decât după cros, de bucurie ) și ne vom pregăti pentru participare! Fiecare aleargă / pedalează individual petru a obține cel mai bun rezultat în competiția cu el însuși.
Cronometrarea este pe bază de CIP, nu contează că pornești primul sau ultimul ci contează timpul obținut.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?