Heroes Of The WOOD 2019

Imagini

Informații

Data: 14 Septembrie 2019, 11:00 Sâmbătă
Telefon Informații: 0737 314 624

Descriere

"HEROES OF THE WOOD”,este un concurs de alergare montana cu obstacole- Mountain obstacle race.
Este un eveniment sportiv cu rol de promovare al unui stil de viata sanatos, ce intra in categoria sportului pentru toti,adica se adreseaza oricui ( 16+) ce are un nivel bun de pregatire fizica si are o stare de sanatate excelenta.
Traseul este de aproximativ 15 km. organizatorii incercand sa va surprinda ca la fiecare dintre editiile precedente, prin ingeniozitatea alcatuirii acestuia precum si cu probe si obstacole noi. Deci, : “Prepare for unknown”. ;-)
Evenimentul este organizat de catre Asociatia Sportiva Heroes Of The WOOD, in colaborare cu autoritati si institutii publice, sponsori, ce isi vor aduce aportul pro-bono sau sub forma de voluntariat.
Evenimentul este de tip :”OPEN” FEMEI SI BARBATI . Pot participa si tineri 16-18 ani dar numai insotiti de un parinte sau tutore legal si cu acordul de participare,semnat de acesta.
Inmanarea chitului de concurs este conditionata de prezentarea documentului de identitate, prezentarea dovezii platii si predarea declaratiei pe proprie raspundere, completata si semnata . De asemenea . in plus pentru grupa de varsta 16-18, acordul parental,semnat.
Premiile vor avea valoarea totala de 2000 de euro.
Inscrierea la eveniment se va face in felul urmator:
1.Se va completa formularul de inscriere online, cu toate datele cerute in acesta.
2.Inscrierea va fi finalizata in momentul achitarii taxei de participare, ce se va putea face astfel:
-Plata directa, online cu cardul;
-Virament bancar
-Cash, dup s-a facut inscrierea online.
Inscrierile online vor ramane valabile 24 de ore, dupa care se anuleaza daca intre timp nu s-a efectuat plata.
Taxa de participare va fi diferita in functie de momentul inscrierii, astfel:
-Pana la data de 5 iulie va fi 130 RON,
-Din data de 5 iulie pana in data de 5 august va fi 160 RON.
-Din data de 5 august pana in data de 1 septembrie va fi 190 RON.
Din data de 1 septembrie pana in data de 7 septembrie va fi 220 Ron.
In data de 7 septembrie se inchid inscrierile, acestea putandu-se efectua doar “la fata locului”,in limita locurilor disponibile si contra unei taxe de 300 RON. In aceasta situatie declaratia pe proprie rasundere se va semna si preda in momentul inscrierii.
Regulamentul oficial, de care veti lua cunostinta in momentul inscrierii,cuprinde toate informatiile necesare.Inscrierea,link-ul de plata si regulamentul,aici:

https://crossfittimisoara.com/heroesofthewood/formular/

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?