Romanian Throwdown 2019

Imagini

Informații

Data: 13 - 14 Iulie 2019
Locul:Timişoara, Piața Victoriei

Descriere

Romanian Throwdown by USC este o provocare concepută pentru a-i aduce împreună pe cei mai buni atleți din întreaga Europa, devenind astfel primul eveniment sportiv de profil de mare amploare, care trece granițele României.
O competiție în care forța, strategia și tenacitatea în pregătirea sportivilor de la o etapă la altă sunt valori decisive pentru a ocupa un loc pe podium.
Urmărește cele mai spectaculoase evoluții în cea mai nouă disciplină sportivă, care câștigă tot mai mulți adepți la nivel mondial.

> Înscrierile se fac online, în perioada 11.02 - 22.03, accesând: https://event.leaderwod.com/en/Romanian-Throwdown-2019
Pentru a te înscrie, trebuie să-ți faci un cont pe LeaderWOD.

> Calificările online

Calificările online individuale pentru SENIOR RX/MASTERS/ SCALED și BEGINNERS se vor face în două serii:
* Săptămâna 1 - din 25 martie până în 29 martie, cu 3 probe; probele vor fi lansate în 25 martie, ora 08:00 EET. Punctajul pentru probele din săptămâna 1 se vor afișa până în 29 martie, ora 20:00 EET.
* Săptămâna 2 - din 1 aprilie până în 5 aprilie, cu 3 probe; probele vor fi lansate în 1 aprilie, la ora 08:00 EET. Punctajul pentru probele din săptămăna a doua se vor afișa până în 5 aprilie, ora 20:00 EET.

La finalul perioadei de calificări, după ce tot punctajul este validat, primii 30 participanți RX Men și primele 15 RX Women, primii 15 Master Men și primii 10 Master Women, primii 30 Scaled Men și primele 20 Scaled Women, primii 20 Beginner Men și primele 10 Beginner Women, vor primi invitația de a participa la marele eveniment din Timișoara, în 13-14 iulie. Dacă un participant respinge invitația, o altă invitație va fi trimisă participantului următor din clasament.

> Semifinală și finală: 13.07.2019 - 14.07.2019

> Loc desfășurare:
Piața Victoriei, Timișoara, Romania

Revenim în curând cu detalii legate de perioada înscrierilor și a calificărilor!

Amplasarea pe hartă

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?