UVT Liberty Marathon 2021

Imagini

Informații

Data: 26 Septembrie 2021, 09:00 Duminică

Descriere

Constanta acestor zile este schimbarea, dar ultima ediție ne-a oferit multe lecții, așa că suntem pregătiți să ne adaptăm în 2021.
Competiția va avea loc în 26 septembrie și în funcție de condiții, vom găsi o metodă prin care să ne vedem și offline, nu doar online.
Ce ne propunem în 2021
Noi credem că e important cât de repede ajungi la finish, dar la fel de mult contează alături de cine ești aliniat la start. UVT Liberty Marathon propune ca singurul adversar să fie propria persoană, iar bucuria experienței să o depășească pe cea a câștigului.
#Liberty nu mai e doar un cuvânt, e un vibe, un fel de a fi al oamenilor care au ales să rămână împreună chiar și atunci când erau departe. Oameni frumoși care vor să ducă libertatea și bucuria mai departe, oameni care vor ca această comunitate să crească tot mai mult, oameni ca tine. #Liberty suntem doar împreună, iar în 2021 vrem să te încurajăm să fii liber prin mișcare și să-ți descoperi cea mai bună versiune.
Cum ne vedem
În acest an, ne propunem să avem ediția atât online, pentru cei care sunt departe și vor să ne fie alături, dar și offline, pentru a fi cu adevărat împreună.
Vom reveni cu mai multe detalii și te provocăm să ne fii alături pe tot parcursul acestui an. Vom povesti, vom alerga și vom zâmbi împreună.

Autentificare

Vă rugăm să introduceți emailul și parola Dvs:

Înregistrare Express

Introduceți adresa de email și parola:

Pe Fest.ro, puteți adăuga propriile evenimente pentru a vă promova sau distribui publicului nostru. Pentru acest lucru, creați un cont personal și urmați acești pași: 1. Autentificați-vă sau înregistrați-vă pe platformă. 2. Accesați "Contul meu" și categoria "Pentru proprietar". 3. Completați formularul "Adaugă un eveniment nou" cu informațiile despre evenimentul dvs. 4. Adăugați o imagine relevantă pentru eveniment. 5. Revizuiți informațiile și publicați evenimentul. 6. Acesta va fi verificat de către echipa noastră înainte de a fi afișat pe site pentru toți utilizatorii. 7. După aprobare, acesta va fi vizibil pentru toți. 8. Oricând veți avea acces rapid și ușor pentru a gestiona și actualiza detaliile evenimentului în funcție de necesitățile dvs. Așteptăm cu interes evenimentele dvs. pe Fest.ro!

Emailul Dvs este deja înregistrat pe Fest.ro. Doriți să unificați ambele conturi de utilizator?